Γαρμπή στους ληστές που την έδεσαν: «Παιδιά να είστε καλά»

Για το περιστατικό με τη ληστεία στο σπίτι του με την Καίτη Γαρμπή μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέριες από εκείνο το βράδυ.

Ο γνωστός τραγουδιστής που ήταν φιλοξενούμενος αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό, αναφέροντας μάλιστα και τί είχε πει η σύζυγός του, στους τέσσερις άνδρες που εισέβαλαν στην κατοικία τους.

«Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το… παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν».

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, «παιδιά να είστε καλά και για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη»! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν. Τους είπα μην μας δέσετε και θα σας φτιάξω» τόνισε προσθέτοντας πως «είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν», ενώ συμπλήρωσε πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οκ».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη τού τραγουδιστή:

Δείτε ακόμη: Ελ. Ράντου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου»