Χρήστος Σαντικάι: «Μου επέβαλαν να ψέλνω»

Σε ηλικία μόλις 9 ετών έγινε διάσημος στην Ελλάδα ο Χρήστος Σαντικάι για τους εκκλησιαστικούς ύμνους που όλοι τον παρακολουθήσαμε να ψέλνει μέσα από το κανάλι του Alter. Τώρα, ο 24χρονος τραγουδιστής εξομολογείται πως του επέβαλαν να ψέλνει.

Για τη συνεργασία του με τη συχνότητα του Alter μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι στην Espresso, αλλά και την δημοτικότητα που πήρε τότε λόγω της επιτυχίας που γνώρισε τότε.

«Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός», αναφέρει ο τραγουδιστής και προσθέτει: «Δεν μπορώ να έρχομαι σε… αντιπαλότητα με τον Πέτρο Γαϊτάνο για το ποιος είναι καλύτερος ψάλτης! Ο Γαϊτάνος είναι ο… νικητής, γιατί το κάνει συνειδητοποιημένα. Εγώ το έκανα γιατί μου επέβαλαν να το κάνω, λόγω μάρκετινγκ και πέτυχε!».

Σχετικά με την συνεργασία του με το Alter ο Σαντικάι αποκαλύπτει:   «Ήμουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα -σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτή την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε παρά καλό. Δεν είχα ‘κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό».

Loading