Τον έρωτα της ζωής της περιμένει η Κωνσταντινίδου!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η γνωστή από το ρόλο της στο Παρά Πέντε «Ζουμπουλία», μίλησε ανοιχτά για το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει και τον έρωτα της ζωής της που περιμένει να ‘ρθει.

Σε προηγούμενη κουβέντα μας σε είχα ρωτήσει αν είσαι μόνη και είχες απαντήσει θετικά, λέγοντας πως είσαι αισιόδοξη πως θα έρθει ο έρωτας ξανά.

Με ρωτάς… εμμέσως πλην σαφώς αν είμαι ακόμα μόνη και σου απαντώ ευθέως πως, ναι, είμαι μόνη, αλλά θα σου τονίσω πως δεν παύω να είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ακράδαντα πως, όταν κάτι το θέλουμε πολύ, έρχεται τελικά στον δρόμο μας. Ίσως να μην ήθελα πολύ έναν έρωτα έτσι που έτρεχα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Στο τονίζω ξανά: ό,τι κι αν επιθυμούμε βαθιά μέσα μας, ρόλους, έρωτες κ.λπ., έρχεται! Αρκεί να το θέλουμε με όλο μας το είναι. Είμαι ήσυχη. Και χαμογελώ πλατιά περιμένοντας, αναφέρει σε συνέντευξη της στο Real η Κωνσταντινίδου.

Μου έλεγες πως έχεις κάποια «απωθημένα» σε ρόλους, αλλά γενικά είσαι χορτασμένη, Ελισάβετ;

Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο. Είμαι χορτασμένη και επαγγελματικά και προσωπικά! Αλλά ούτε στην Εκάβη θα πω όχι ούτε σε έναν μεγάλο έρωτα. Θα έρθουν και τα δύο.

Loading