Ο «λάθος» γιατρός οδήγησε στην εντατική τον Γερμανό!

Ο Βαγγέλης Γερμανός βρέθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής του Ευαγγελισμού για μεγάλο διάστημα, καθώς παρουσίασε φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα. Υπεύθυνος σύμφωνα με τον Γερμανό ο «λάθος» γιατρός…

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του λίγο μετά την μεγάλη παραμονή του στην εντατική αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Μπήκα για μια απλή εγχείρηση και βρέθηκα στην εντατική», εξομολογείται ο Βαγγέλης Γερμανός και προσθέτει:

Ο «λάθος» γιατρός υπεύθυνος για όλα

«Έκανα επέμβαση βουβωνοκήλης… βγήκα την ίδια μέρα, εξακολουθούσα να παίρνω αντιβίωση και αντιπυρετικά. Πήγα να μου κόψουν τα ράμματα μετά από μία εβδομάδα και μου λέει ο γιατρός σταμάτησέ τα. Τα σταμάτησα αλλά όμως έλα που άρχισε ο πόνος και ο πυρετός; Τον παίρνω τηλέφωνο και αντί να μου πει έλα γρήγορα μέσα, μου λέει κάποια ίωση θα είναι, ξαναπάρε αντιβίωση. Έλα όμως που ο πόνος δεν πέρναγε ούτε ο πυρετός;»

Τον έσωσε άλλος γιατρός

«Πήγα σε έναν γιατρό εδώ στη Ραφήνα και μου λέει ο άνθρωπος γρήγορα στο νοσοκομείο, υπάρχει πρόβλημα μέσα στην κοιλιά σου, έχουν γίνει όλα μαντάρα. Με ανοίγει, με καθαρίζει όσο μπορούσε βέβαια… ήταν όλα μαυροκόκκινη μάζα! Είχα πάθει ένα σηπτικό σοκ και μπήκα κατευθείαν στην εντατική…», λέει με ένταση ο τραγουδιστής.

Loading