Η Ανδριώτου τα… χώνει στην Καινούργιου! (μέρος Β)

Η Βρισήιδα Ανδριώτου, όπως αναφερθήκαμε και εχθές, έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εξαιτίας της αναπαραγωγής της φήμης ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Βασάλου-Βαλαβάνη. Η παρουσιάστρια έξαλλη με το συγκεκριμένο γεγονός αφιέρωσε ένα μέρος της εκπομπής της για να απαντήσει στο εξώδικο.

Αυτή τη φορά, η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά εκθέτει τους λόγους για τους οποίους έστειλε το εξώδικο στην Καινούργιου και επιπλέον ισχυρίζεται πως στην χθεσινή της εκπομπή για άλλη μια φορά παρερμήνευσαν τα όσα ισχυρίζεται…

«Θέλω να αρνηθώ κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τίποτα με τον Βασάλο. Όλη αυτή η παρεξήγηση δημιουργήθηκε από μια συνέντευξη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και είχα πει ότι δεν υπήρχε φλερτ αλλά μια οικειότητα. Αυτό παρερμηνεύτηκε στα λόγια της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ανέφερε η Βρισηίδα.

Για την Κατερίνα Καινούργιου το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά:  «Έστειλα εξώδικο στην Κατερίνα γιατί επέτρεψε να ειπωθούν όλα αυτά τα πράγματα και στην Τζωρτζέλα γιατί παρερμήνευσε τα λόγια μου… Δεν την είπα την Κατερίνα «κυρία», αν έχει το θάρρος να δημοσιεύσει όλο το εξώδικο, δεν έγραψα ποτέ με εισαγωγικά. Εισαγωγικά έβαλα στο κύριος, στον δημοσιογράφο, στον Ρούτα… Όπως είπα το περί ηθικής το παρερμήνευσε…» και συμπλήρωσε:

«Ας δημοσιεύσει όλο το εξώδικο για να δούμε τι είπα περί ηθικής. Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του δημοσιογράφου γιατί θίχτηκα… Θύμωσα γιατί έχω κι εγώ μια ζωή και δεν ασχολούμαι με τον Βασάλο και την Ευρυδίκη. Με βγάζουν πέτρα του σκανδάλου και βγάζουν μια κακιά Βρισηίδα… Μου στέλνουν παιδιά απειλητικά μηνύματα ότι έχω μπει ανάμεσά τους. Και όλο αυτό δημιουργήθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου… Δεν το έκανα για τη δημοσιότητα, εγώ ήμουν η Βρισηίδα του My style rocks».

Δείτε το βίντεο:

Loading