Σοφία Ιωαννίδου: Η 10χρονη που μάγεψε το κοινό με το ταλέντο της

Την μεγάλη έκπληξη του διαγωνισμού «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αποτελεί η μόλις δέκα ετών Σοφία Ιωαννίδου, καθώς χάρη στο ταλέντο της, κατάφερε να μαγέψει τόσο το κοινό όσο και τους κριτές.

Όταν τα παιδιά αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τάμπλετ και κινητά που ούτως ή άλλως δεν αρμόζουν στην ηλικία τους, μπορούν να ασχοληθούν με πιο δημιουργικά πράγματα και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους.  Η δεκάχρονη Σοφία Ιωαννίδου είναι το παράδειγμα αυτής της νοοτροπίας.

Την είδαμε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο να ερμηνεύει ένα παραδοσιακό ρώσικο τραγούδι με τρόπο μοναδικό που ξεσήκωσε το κοινό. Φορώντας την ανάλογη στολή που ήταν πραγματικά ένα έργο τέχνης κεντημένο με πάνω από 7.000 στρας έκλεψε τις εντυπώσεις με την ευχέρεια της ερμηνείας της.  Αυτό εξέπληξε το κοινό και το ξεσήκωσε, αλλά όσοι ξέρουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την μοναδική σκηνική παρουσία της δεν εκπλήσσεται καθόλου.

Η Σοφία τραγουδάει σε έξι γλώσσες, κάνει μαθήματα πιάνου, φωνητικής, χορού και υποκριτικής.  Έχει λάβει μέρος και σε αντίστοιχα talent shows της Ουκρανίας και της Ρωσίας όπου μάλιστα εκεί έχει ήδη περάσει στα ημιτελικά.

 

 

 

Loading