Ουγγαρέζος: «Δέχθηκα λογοκρισία από τον Καπουτζίδη» (vd)

Με αφορμή τα όσα σχολίασε για το bulling στο χθεσινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «ξεσπάθωσε» σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό μου» και μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη στο Mega υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν έχει υποστεί λογοκρισία από τον σκηνοθέτη – παρουσιαστή.

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει για να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, που δεν είναι εδώ ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ» τόνισε σε πρώτη φάση.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου – μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά – δεν υπήρχε περίπτωση, ο Γιώργος Γεωργίου να πει κάτι σε μένα, οτιδήποτε και αν εκτροχιάζονταν εγώ να το άφηνα. Δεν είπα τίποτα ο άνθρωπος και έπεσαν πέντε μηνύματα. Ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιοι η θέση εξαρτάται από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Εν’ ολίγοις δεν δέχθηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Στη συνέχεια σχόλια έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=C9NGqj53Ixk

Loading