Τα τελευταία νέα για την υγεία του Άκη Σακελλαρίου

Η υγεία του Άκη Σακελλαρίου εδώ και κάποια 24ωρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται στην εντατική του «Σωτηρία».

Για τον ηθοποιό πληροφορηθήκαμε από την παραγωγή της παράστασης «Mamma Mia» εξαιτίας της απουσίας του. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή τα τελευταία νέα για την υγεία του Σακελλαρίου είναι θετικά καθώς αντιδρά στη θεραπευτική αγωγή.

«Θέλουμε να στείλουμε από τούτη εδώ την εκπομπή την αγάπη μας και τις ευχές μας για γρήγορα ανάρρωση σε ένα αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης του Alpha, στον Άκη Σακελλαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Όπως μάθαμε, προσβλήθηκε από το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο των λεγεωναρίων και λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα στο οποίο ευτυχώς, μας είπαν από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, αντιδρά πολύ θετικά. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας σύντομα να επανέλθει, να επιστρέψει στους οικείους του και να γυρίσει υγιής και δυνατός».

Loading