«Καφέ της Χαράς»: Οι αγαπημένοι ηθοποιοί που δεν θα είναι στα νέα επεισόδια

Η επιστροφή της μεγαλύτερης τηλεοπτικής επιτυχίας, το «Καφέ της Χαράς», αποτελεί την μεγαλύτερη είδηση στο χώρο της τηλεόρασης.

«Το Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με 30 ολοκαίνουργια επεισόδια.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δημιουργός του, ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος δήλωσε στον Aegean Voice πως «Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε».

Ωστόσο, είπε και κάτι άλλο που πέρασε σχεδόν στα… ψιλά. Τι ήταν αυτό; Πως ναι μεν θα επιστρέψουν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες, ωστόσο θα λείψουν κάποιοι από τους υπόλοιπους- οι οποίοι όμως, θα προσθέσουμε εμείς, έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ποιοι είναι αυτοί που αναμένεται να λείψουν από το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς;

Η πρώτη δεδομένη απουσία είναι αυτή της «Ματούλας», η φίλη της Γωγώς και του Μπίλυ και ο πρώην έρωτας του Διονυσάκη, κι αυτό γιατί η Χαρά Σμύρου που την υποδυόταν έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και ζει εκεί με την οικογένειά της.

Όσο για τη δεύτερη απώλεια; Δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα (Αναστασία Νίκου), τη δασκάλα του χωριού στον 3ο κύκλο, που λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια σε βαθμό… κακουργήματος και που στο τέλος του σήριαλ ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Ο λόγος που δε θα τη δούμε στο νέο κύκλο της σειράς «κρύβεται» στις δηλώσεις του ίδιου του Χάρη Ρώμα, ο οποίος τόνισε πως θα επιστρέψει η Σοφία Μουτίδου, η οποία έκανε την Αγλαΐα- την πρώτη δασκάλα του χωριού που κλείστηκε στο ψυχιατρείο καθότι… τρελάθηκε.

Μπορεί, λοιπόν, ν’ απουσιάσουν δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του «Καφέ της Χαράς», όμως ένα είναι βέβαιο: τα νέα επεισόδια θα είναι εξίσου εθιστικά με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζεται ν’ ανοίξει εκ νέου τις τηλεοπτικές του πύλες και το τηλεοπτικό κοινό είναι βέβαιο πως θα τις διαβεί.

 

Loading