Η R. Tirado επικεφαλής διαφορετικότητας του Gucci

Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τα σχέδιά του τα τελευταία χρόνια, ο οίκος πολυτελών ειδών Gucci διόρισε επίσημα τη Renée Tirado ως νέα επικεφαλής του τομέα, διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης.

Για την πρώτη της αποστολή, η Tirado θα δημιουργήσει, θα αναπτύξει και θα εφαρμόσει μια παγκόσμια στρατηγική που θα συμβάλει όχι μόνο στον μη αποκλεισμό στους χώρους εργασίας του Gucci (κατευθύνοντας τη διαδικασία πρόσληψης με την ανάπτυξη μιας ομάδας για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη συμπερίληψη DE & I) αλλά και στις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες του brand.

Επιπλέον, η Tirado θα είναι υπεύθυνη για το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Πολιτισμικής Ευαισθητοποίησης, το Πρόγραμμα Υποτροφιών Παγκόσμιας Πολυπολιτισμικής Σχεδίασης και για πολλά άλλα.

“Έχω αναλάβει το έργο της δημιουργίας ανθρώπινων σχέσεων που ξεκινούν με τα θεμέλια της συμμετοχικότητας, του σεβασμού και της πολυμορφίας για να διασφαλιστεί ότι ο Gucci παραμένει πολιτισμικά ενήμερος και οικονομικά ανταγωνιστικός” εξήγησε η Tirado σε δήλωσή της.

Ο διορισμός της Tirado είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο Gucci βελτιώνει το brand του. Τον Μάρτιο, ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος Global Changemakers Program, ένα σχέδιο για την ενθάρρυνση της πολιτισμικής πολυμορφίας και ενότητας με τρεις διαφορετικούς τομείς, αφιερωμένους στη “στήριξη της αλλαγής στον κλάδο της μόδας και στην ενίσχυση της ενότητας μέσω κοινοτικής δράσης”.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading