Η Τσαβαλιά έκανε τους πάντες να δακρύσουν (vd)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την κόντρα του με την Έλενα Ακρίτα, για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν όταν στον αέρα της εκπομπής βγήκε τηλεφωνικά η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά.

Και αυτό διότι με τα τρυφερά της λόγια, κατάφερε όχι μόνο να κάνει τον Μ. Σεφερλή να δακρύσει, αλλά και τη Ναταλία Γερμανού.

«Ο Μάρκος μου χάρισε ότι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου, τον Χάρη. Είναι αυτός που μου έμαθε να βλέπω τη ζωή πιο χαρούμενα. Είναι αυτός που μου έμαθε ότι γελάμε με την καρδιά μας στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, τη σφίγγουμε τα δόντια, πάλι γελάμε. Είναι αυτός που μου έμαθε τα πιο περίεργα «μαθηματικά», ότι η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται» τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι αυτός που προσπαθεί να μου μάθει ότι δουλεύουμε non stop, ότι δεν χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά δεν θα μου το μάθει ποτέ. Και είναι αυτός για τον οποίο θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, αλλά με δυο λόγια είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω την ευτυχία μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=zo7jjsTk2xI

Loading