Η Ελ. Μελέτη μιλά για πρώτη φορά για την κόντρα της με την Ελ. Μενεγάκη

Για μία κόντρα που κράτησε χρόνια και απασχόλησε πολύ τα μμε ειδικά τον πρώτο καιρό, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο People.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν όταν πήρε τη θέση της Ελένη Μενεγάκη το 2008 στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και ξαφνικά, οι δύο παρουσιάστριες βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές.

Τι πραγματικά, όμως, είχε συμβεί μεταξύ τους και υπήρχε όλη αυτή η ένταση;

«Όταν διαδέχτηκα την Ελένη στον Πρωινό καφέ δημιουργήθηκε η αίσθηση πως υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά μας. Ουσιαστικά δεν υπήρχε καμία κόντρα. Ήταν ένα “πουληστερό” κατασκεύασμα των ΜΜΕ, το οποίο τον πρώτο καιρό είχε επηρεάσει πολύ και εμένα.

Θυμάμαι ένα βράδυ που είχα πάει στα μπουζούκια, την πρώτη χρονιά μου στον Πρωινό Καφέ. Όταν έφτασα, με ενημέρωσαν πως είναι μέσα η Ελένη Μενεγάκη. Αγχωμένη, πήρα αμέσως το κανάλι και τους ενημέρωσα, ρωτώντας αν θα έπρεπε να πάω ή όχι. Τελικά, με συμβούλεψαν να μη μπω μέσα κι έτσι έφυγα για να μην την συναντήσω.

Υπήρχε μια ένταση χωρίς λόγο ανάμεσά μας. Όταν γνωριστήκαμε, υπήρξε αμέσως χημεία μεταξύ μας και έκτοτε πάω κάθε χρόνο στην εκπομπή της. Η Ελένη είναι από τα πρώτα πρόσωπα πέρα από συγγενείς και στενούς φίλους που έμαθαν πως είμαι έγκυος. Χαίρομαι πολύ που θα είμαστε κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη» δήλωσε η Ελεωνόρα Μελέτη.

Loading