Η απάντηση του Τανιμανίδη για την απουσία του Μαυρίδη στο γάμο του (vd)

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα ήταν το «talk of the town» του φετινού καλοκαιριού, «τραβώντας» πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ένας λόγος που συζητήθηκε αρκετά ο γάμος του Σάκη με την Χριστίνα, ήταν και επειδή υπήρχαν πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους, αλλά και πολλοί… απόντες.

Όσον αφορά στον Γιώργο Μαυρίδη, μάλλον δεν τέθηκε ποτέ θέμα παρουσίας και άρα δεν θεωρείται απουσία.

Τι είπε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

«Αυτό είναι αλήθεια. Ο Ατζούν δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Ατζούν, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Όπως δεν ήρθαν πολλοί στο γάμο μας. Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά.

Συζητήθηκε ότι η σχέση σου με τον Ατζούν δεν είναι πάρα πολύ καλά, γιατί πέρυσι σου έφερε σαν συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στο Survivor.

Ευκαιρία λοιπόν να τα χώσω στον Γιώργο που ήρθε να μου φάει τη θέση. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις αυτή την πάσα. Δεν γίνεται… Είναι αστεία αυτά που γράφονται. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Ο Γιώργος είναι κολλητός. Ο Ατζούν είναι πολύ καλός μου φίλος, με πήρε τηλέφωνο να μου ευχηθεί. Όλα μια χαρά.»

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=LgNQFkF-o-Q

Δείτε επίσης: Η Νικολέττα Ράλλη χαμογελά και κάνει… χαρούμενους τους άνδρες (pic)

Loading