Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική του Κωστόπουλου

Με έναν αινιγματικό τρόπο φαίνεται πως επέλεξε να τοποθετηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική του Πέτρου Κωστόπουλου για την καριέρα της και τη δημοσιότητα που έχει πάρει μετά το GNTM.

«Ανυπομονώ να δω αυτό που έχει κάνει για πρώτη φορά άνθρωπος. Κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρονιά και νομίζω πως είναι 31 ετών. Έχω μια αίσθηση εγώ πως η Ηλιάνα «την έχει δει» πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM.

Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους. Ποιος τα έδειξε; Book έχει;

Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με έναν τουπέ και να τα έχει κάνει όλα. Λίγο φρένο. Όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι. Ακόμη και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Για αυτό να μη γινόμαστε και να λέμε άνθρωπος δεν έχει κάνει application. Ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη. Φίλους έχουμε και εκεί. Τίποτα ιδιαίτερο δε συνέβη ποτέ.

Η Καγιά έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα. Θέλει λίγο προσγείωση. Αν δεν ήσουν στο GNTM, δεν θα ήσουν! Με ενοχλεί που βγαίνει ότι είναι παραπάνω κάποιος από αυτό που είναι», είπε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε στα InstaStories της ένα αινιγματικό κειμενάκι στο οποίο έγραφε:

«Φιλική υπενθύμιση. Κι αν τελικά αποφασίσεις να ξεκινήσεις, πιστεύοντας σε κάτι, ελπίζω να είναι αγάπη. Αλλά πιο σημαντικό, ελπίζω να είσαι ο εαυτός σου».

Το μήνυμα ελήφθη. Over.

Loading