Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στη Μακρυπούλια»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με ό,τι καταπιάνεται έχει επιτυχία, εξαιτίας της ευφυΐας του και του μεγάλου του ταλέντου. Τον γνωρίσαμε μέσα από πετυχημένες του σειρές όπως το «Παρά Πέντε» και τις «Σαββατογεννημένες», τον αγαπήσαμε σαν παρουσιαστή αλλά και σαν κριτή στις εκπομπές που συμμετείχε. Καλεσμένος όμως δεν δέχεται να πάει πια σε όλες τις εκπομπές, ειδικά στης πρώην κολλητής του Ζέτας Μακρυπούλια.

«Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ κι εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ‘ευχαριστώ’ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ», λέει ο παρουσιαστής για τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στο Παρά Πέντε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Dot και πρόσθεσε αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν διατηρεί επαφές με όλο το καστ της πετυχημένης σειράς:

«Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει: ‘Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου’. Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου, Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Η δημοσιογράφος εξαιτίας αυτής της δήλωσης του τον ρώτησε αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της Μακρυπούλια «Sunday Live» και εκείνος αυθόρμητα απάντησε: «Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου, προσωπικούς λόγους».

Σύμφωνα με το Λοιπόν, ο Γιώργος με την Ζέτα σταμάτησαν να έχουν σχέσεις από την στιγμή που η τελευταία «υποστήριξε» την Κωνσταντινίδου σε μια διαφωνία τους με τον Καπουτζίδη. Αργότερα, επέλεξε να συνεργαστεί με τον Μουτσινά αντί του Καπουτζίδη που πρώτος της είχε προτείνει ρόλο σε σειρά του.

Τέλος, οι πληροφορίες του ρεπορτάζ λένε πως στην «Εθνική Ελλάδος» η Μακρυπούλια ήθελε το ρόλο της Καρύδη, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού ο Γιώργος Καπουτζίδης την ενημέρωσε δεν ήθελε πια καμιά συνεργασία μαζί της.

Loading