Αλεξανδράτου: «Εγώ είπα όχι στο Survivor»

Διαψεύδει την είδηση που κυκλοφορούσε η Τζούλια Αλεξανδράτου πως την απέρριψαν στα κάστινγκ του Survivor.  Η ίδια διαβεβαιώνει μέσω της espresso πως ό, τι ειπώθηκε είναι ψέμα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που της έγινε από την παραγωγή για να της προτείνει να πάρει μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης κάτι που αρνήθηκε.

Είναι όλα ψέματα» ισχυρίζεται το μοντέλο «Δεν έστειλα ποτέ αίτηση. Εκείνοι με φώναξαν για να μου κάνουν πρόταση. Επικοινώνησε μαζί μου από σταθερό τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος που εργάζεται στην παραγωγή του show, ο οποίος, απ’ ό, τι θυμάμαι, τα είχε με παίκτρια του ‘Survivor’.  Έστειλαν, μάλιστα, και ταξί να με παραλάβει από το σπίτι μου. Όταν έφτασα, με υποδέχτηκε μια Τουρκάλα συνεργάτιδα της παραγωγής και περάσαμε κατευθείαν στη συνέντευξη. Ούτε περίμενα μαζί με άλλους, όπως πληροφορήθηκα ότι ειπώθηκε σε εκπομπή, ούτε τίποτα»

Και τονίζει: «Εκείνοι με φώναξαν και μου πρότειναν να πάρω μέρος στο παιχνίδι κι εγώ τους είπα ‘όχι’ γιατί το θεωρώ ταλαιπωρία. Άλλωστε, θα κάνω δική μου εκπομπή σε μεγάλο κανάλι. Πήγα επειδή με φώναξαν, όπως με είχαν φωνάξει και το καλοκαίρι από τον ΑΝΤ1 για το άλλο reality που δεν έγινε τελικά, το ‘I am a celebrity, get me out of here’. Μόνο κόκκινο χαλί που δεν μου έστρωσαν. Σιγά μην έστελνα εγώ αίτηση και γενικότερα σιγά μην πάω στο ‘Survivor’ να ταλαιπωρηθώ. Αν ήταν το ‘Dancing with the stars’, θα το συζητούσα» αναφέρει η Αλεξανδράτου

Loading