Άκης Σακελλαρίου: Η εξομολόγησή του αφού βγήκε από την Εντατική

Ο Άκης Σακελλαρίου βγήκε την Τρίτη από την Εντατική, ξεπερνώντας τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του αφότου διαγνώστηκε με τη νόσο των λεγεωνάριων.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Άκης Σακελλαρίου βγήκε την Τρίτη από την Εντατική, ξεπερνώντας τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του αφότου διαγνώστηκε με τη νόσο των λεγεωναρίων, και εξομολογήθηκε στον καλό του φίλο και δημοσιογράφο Μάκη Προβατά τα λίγα που θυμόταν από τη νοσηλεία του. Μάλιστα, του έδωσε… παραγγελιά να τα δημοσιεύσει: «Μάκη, γράψε πέντε, δέκα σειρές εσύ από πρώτο χέρι», του είπε.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνάντησε τον ηθοποιό στο δωμάτιο όπου μεταφέρθηκε ύστερα από 10 ημέρες στη ΜΕΘ και, μεταξύ άλλων, ο Άκης Σακελλαρίου του εξομολογήθηκε: «Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν για δέκα λεπτά, θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό».

Ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «Mamma mia!» επανήλθε και μέρα με την μέρα αναρρώνει. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην Εντατική αυτό που συνέβη είναι ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες» επανέλαβε, σαν να μην πίστευε και ο ίδιος όσα συνέβησαν ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Loading