Με αίθριο καιρό η επιστροφή των εκδρομέων

Με αίθριο καιρό θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των εκδρομέων καθώς σε όλη τη χώρα θα επικρατούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, κυρίως στα νότια της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Όπως θα διαβάσετε στην πρόγνωση της ΕΜΥ η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί με σύμμαχο τον αίθριο καιρό

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος και σταδιακά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στη δυτική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 μποφόρ χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και γρήγορα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Ήπειρο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος και σταδιακά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου είναι πιθανό το πρωί στα νοτιότερα τμήματα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Loading