Ξανά στο χειρουργείο ο Αλέξανδρος Σταματιάδης

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή  μετά από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από ληστές μέσα στην οικία του, συνεχίζει να δίνει ο Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Η κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία παρουσίασε τα τελευταία 24ωρα επιπλοκές, με αποτέλεσμα να μπει ξανά στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος στον πνεύμονα.

Είναι μία εξέλιξη που προκαλεί ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς, τόσο γιατί στις αρχές της εβδομάδας είχε φανεί ότι η κατάστασή του σταθεροποιείται, όσο φυσικά και επειδή πρόκειται για έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο οργανισμό που βρίσκεται υπό ανάρρωση από βαριές χειρουργικές επεμβάσεις.

Στη ΜΕΘ και σε καταστολή

Δώδεκα ημέρες παραμονής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς συμπληρώνει σήμερα ο Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Ο 52χρονος παραμένει σε καταστολή και η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά, λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται.

Από τις σφαίρες των ληστών τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο σπίτι του στην Κηφισιά τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις στο ήπαρ, το δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα.