Σχεδόν διπλασιάστηκαν οι αγορές ιδιωτικής ξαπλώστρας για τους Θεσσαλονικείς

Διπλασιάστηκαν σχεδόν οι πωλήσεις στα καταστήματα για ξαπλώστρες της παραλίας σύμφωνα με επαγγελματίες του χώρου.

Οι πελάτες πέρα από ατομικές ξαπλώστρες παραλίας ζητούν διαχωριστικά στα πλαϊνά της ξαπλώστρας, μέχρι και θήκη για το απολυμαντικό τους, ενώ ο κ. Χρήστος Εγγλέζος ιδιοκτήτης βιοτεχνίας μεταλλικών επίπλων υποστηρίζει στο ΑΠΕ ΜΠΕ: «Πως είναι ο πρώτος Μάιος που οι παραγγελίες χτύπησαν …κόκκινο και μάλιστα όχι μόνο στη χονδρική, αλλά και στη λιανική.

Παραγγέλνουν για όλη την οικογένεια, καθώς θέλουν να έχει ο καθένας τη δική του ξαπλώστρα και μας ρωτούν πρώτα απ όλα τον τρόπο να την καθαρίζουν και να την απολυμαίνουν. Κάποιοι μου ζήτησαν να φτιάξω ειδικές κατασκευές με διαχωριστικά αλλά και θήκες για τα αντισηπτικά. Δεν έχω φτιάξει προσθήκες ακόμη αλλά δεν νομίζω πως θα τις αποφύγω».

Έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό η ζήτηση και σε ομπρέλες παραλίας, με τον κ.Σπύρο Ακριβός, ιδιοκτήτη καταστήματος με ομπρέλες να κάνει λόγο ότι από το 1970 οι Θεσσαλονικείς είχαν να αναζητήσουν παραλίες ερημικές με την δική τους ομπρέλα στις αποσκευές.

Ο κ.Ακριβός χαρακτηριστικά δήλωσε πως: «Η ζήτηση έχει αυξηθεί πάνω από πενήντα τοις εκατό. Οι περισσότεροι έρχονται στο κατάστημα και μας λένε ότι ανησυχούν και θέλουν τη δική τους ομπρέλα με τη δική τους μάλιστα βάση. Οι μεγαλύτερες οικογένειες παραγγέλνουν πιο μεγάλες ομπρέλες. Φέτος έχουμε πολλούς πελάτες που αγοράζουν για πρώτη φορά ομπρέλα θαλάσσης».

Loading