Περιφέρεια Αττικής: Συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος στην εθελοντική αιμοδοσία

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο έστειλαν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, με τη συγκέντρωση δεκάδων φιαλών αίματος από την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν χθες (04/04) η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον ΙΣΑ, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι».

Οι φιάλες θα διατεθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου “Αλεξάνδρα”. Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Αμπελόκηποι» Κ. Ανδριόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, η Πρόεδρος του Κινήματος Επιστροφής Μαρμάρων του Παρθενώνα «Take me Home» Α. Τρανούλη, o Συνεργάτης του Αντιδημάρχου Υγείας Δ. Αθηναίων Λ. Κεραμύδας. Το συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής είχε η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Στη σχετική ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής ευχαριστεί θερμά την Vikos Water για τη χορηγία των μπουκαλιών νερού και τον ιδιοκτήτη του Δειπνοσοφιστηρίου, Δ. Χριστοφιλέα, για την παροχή των γευμάτων. Εξυπακούεται, φυσικά, ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Πατούλης: “Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας δίνει δύναμη και θάρρος”

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που ήταν επίσης παρών στην αιμοδοσία, τόνισε με νόημα: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τον άοκνο αγώνα τους, τους εθελοντές, τα μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Αμπελόκηποι», αλλά και όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή αιμοδοσία. Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε λόγω πανδημίας συμβάλλουμε όλοι προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις αίματος. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η
ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην εθελοντική αιμοδοσία, μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε αυτή την προσφορά αγάπης”.

Δείτε τη ροή ειδήσεων

Loading