Πάτρα: Συνελήφθη η γιαγιά του 6χρονου που βρέθηκε μόνος του στην Πάτρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη της οφείλεται στην αμέλεια της στην φροντίδα του παιδιού που έθεσε την ζωή του σε κίνδυνο

Ο 6χρονος είχε βρεθεί να περιπλανείται μόνος του στην Πάτρα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού, ώστε το παιδί να ταυτοποιηθεί και να βρεθούν οι γονείς του.

Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε την σύλληψη της γιαγιάς του που όπως φαίνεται ήταν υπεύθυνη για την φύλαξη του

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, προχθές τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ανήλικο αγόρι ηλικίας έξι ετών, το οποίο περιφερόταν μόνο του σε κεντρικό δρόμο της πόλης και στη συνέχεια κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Πατρών, μεταφέρθηκε από υπάλληλο Συλλόγου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, προκειμένου να του διενεργηθούν ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν στην οικία της, την συλληφθείσα – γιαγιά του ανήλικου-, στην οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του εξάχρονου τον τελευταίο μήνα και δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα φύλαξης του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα».

Δείτε επίσης: Βιασμός 19χρονης: «Δε σε ακούει κανένας, εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις»

Loading