Όταν η Τζέσυ Παπουτσή μίλησε για το πρόβλημα υγείας της (vd)

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε σήμερα στη θλίψη από την είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού, Τζέσυς Παπουτσή, από όγκο στο κεφάλι.

Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύονταν επί 62 ημέρες στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και σήμερα το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον ΣΚΑΙ πάντως είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «από την περούκα θα είναι». Πήγα έκανα εξετάσεις και ο γιατρός μου λέει «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου συνέστησε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία» είχε πει η γνωστή ηθοποιός που εξήγησε γιατί ποτέ κανείς δεν έμαθε για το πρόβλημα.

Δεν μαθεύτηκε επειδή δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν από δύο – τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα στο εξωτερικό και δεν το ήξερε κανείς, παρά μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα» σημείωσε.

Επίσης η Τζέσυ Παπουτσή εξομολογήθηκε με το χαρακτηριστικό χιούμορ που πάντα την διέκρινε, όλο το δύσκολα διάστημα που βίωσε τονίζοντας πως «πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

https://www.youtube.com/watch?v=Ra9__2WNY2A#action=share

Loading