Θρίλερ με την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία το πρωί της Πέμπτης, με τους οικείους του θύματος να μην έχουν νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τα οικεία πρόσωπα του 51χρονου αναφέρουν στον Τύπο πως ο ίδιος δεν είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά του, αλλά ούτε και είχε προβεί σε προληπτικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ξάδερφό του και πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοπλιστών Πλοίων-Εξαγωγέων Νίκο Μαυρίκο, ο 51χρονος δεν είχε κανέναν λόγο να φοβάται για τη ζωή του, ενώ και τα οικονομικά τόσο της οικογένειας όσο και της επιχείρησης που διατηρεί (με την επωνυμία JM Dolphin) και δραστηριοποιείται στην εμπορία αλκοολούχων ποτών και τον εφοδιασμό εμπορικών πλοίων ήταν σε καλή κατάσταση.

Μάλιστα, σημειώνει, πρόκειται για μια εύρωστη επιχείρηση 30 ετών που ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Αυτό που προκαλεί ανησυχία στο περιβάλλον του 51χρονου είναι τόσο ο εξαιρετικά μεθοδικός τρόπος που απήχθη όσο και το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα, όπως συνήθως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πώς έγινε η απαγωγή

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 51χρονος, πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 31, 27 και 24 ετών, ενώ κινούνταν προς το όχημά του, τύπου Range Rover, προκειμένου να μεταβεί στην εταιρία του ακινητοποιήθηκε από τέσσερα άτομα που φορούσαν μπλούζες της ΕΚΑΜ και τα οποία με αστραπιαίες κινήσεις τον έβαλαν με τη βία στο πορτ μπαγκαζ μεγάλου κυβισμού ΙΧ μάρκας Volkswagen και χρώματος μαύρου και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών που έσπευσαν στο σημείο κατόπιν κλήσεων τόσο της οικιακής βοηθού του θύματος όσο και περιοίκων, συνεχίζει ο ίδιος, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε κατά την επιχείρηση απαγωγής δεν εντοπίστηκε.

Loading