Αυγενάκης : «Οι παράγοντες αυξάνουν την αξιοπιστία»

Το «παρών» στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League έδωσε το μεσημέρι ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των ομάδων ότι η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό τους, επισήμανε όμως παράλληλα ότι είναι στο δικό τους χέρι η αύξηση των αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, που θα οδηγήσει και σε οικονομικά οφέλη.

«Στην κλήρωση της Football League είπα στους παράγοντες ότι από αυτούς εξαρτάται η αύξηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματός τους κι όλα τα παρεπόμενα οφέλη της (αγωνιστικά, οικονομικά, εξέδρες γεμάτες φιλάθλους, συμβολή στην αναστροφή του κλίματος). Ειμαστε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Νωρίτερα σήμερα (4/9), ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Εθνικού, με επικεφαλής την πρόεδρο του συλλόγου, Δώρα Ιωαννίδου. Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάγκη να αποκτήσει το ιστορικό σωματείο του Πειραιά το δικό του «σπίτι», με τις εξελίξεις να δρομολογούνται άμεσα (μέσα στον επόμενο μήνα), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Πειραιά.

Ο κ.Αυγενάκης είχε επίσης συνάντηση με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Χαράλαμπος Ρέλλας, πρόεδρος, Παύλος Κόκοτος, Θρασύβουλος Μπάγιος, Κωνσταντίνος Κατσαγάνης) και ενημερώθηκε για τα αιτήματα και τα ζητήματα που αφορούν στον επαγγελματικό τους χώρο.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading