Χαιρετισμός Λ. Αυγενάκη προς την ΕΟΦΣΑ: «Δίνετε το παράδεγμα»

Το Διεθνές Τουρνουά Μπάντμιντον Hellas OPEN 2019 βρίσκεται από σήμερα σε πλήρη εξέλιξη και στο Σιδηρόκαστρο Σερρών βρίσκονται σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες. Επίσημος προσκεκλημένος στη διοργάνωση ήταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε χαιρετισμό του συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δίνει το παράδειγμα για τις προσπάθειες που κάνει η ΕΟΦΣΑ με την ανάληψη πολλών διεθνών αγώνων.

Αναλυτικά το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτισμού και αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προς την ομοσπονδία Μπάντμιντον:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να παρευρεθώ στο Διεθνές τουρνουά Αντιπτέρισης με τίτλο «HELLAS OPEN 2019» που διοργανώνετε, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσω να βρίσκομαι κοντά σας. Σας συγχαίρω για τη διοργάνωση και σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν το άθλημα και προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και που δίνουν τη δυνατότητα να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές του τόπου μας. Δίνετε το παράδειγμα! Όπως γνωρίζετε, εργαζόμαστε συστηματικά με σκοπό να προσελκύσουμε πολλές μικρής και μεσαίας κλίμακας διοργανώσεις που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας πόλο αθλητικού τουρισμού και η δική σας συμβολή είναι σημαντική και απαραίτητη. Εμείς θέλουμε και δουλεύουμε ώστε ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής. Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιδέα του Ολυμπισμού, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό, την ομαδικότητα, τον συναγωνισμό, το κάλλος και εν τέλει την αριστεία και το πνευματικό ήθος. Εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωσή σας και σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading