Στη φυλακή ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό

Απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και οδηγείται στη φυλακή ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό την περασμένη εβδομάδα.

Ο 64χρονος οδηγός απολογήθηκε για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών, από την οποία προήλθε θάνατος, καθώς και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, σωματικής βλάβης από αμέλεια, παράνομης χρήσης γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.

«Είχα πιει, αλλά αισθανόμουν καλά», υποστήριξε ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το δυστύχημα στον Κηφισό

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Πέτρος Μαντούβαλος, υποστήριξε πως ο εντολέας του δηλώνει συντετριμμένος για το τραγικό συμβάν, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ενός ακόμη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή, ότι αν και είχε πιει, καθώς δεν θα δούλευε την επίμαχη μέρα, αισθανόταν καλά και γι’ αυτό δέχθηκε να κάνει δρομολόγιο σε αντικατάσταση συναδέλφου του.

Μάλιστα, απέδωσε την «τρελή» πορεία του φορτηγού στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας στο ότι το όχημα παρουσίασε πρόβλημα και «δεν άκουγε το τιμόνι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading