Στα κρατητήρια της ΑΔ Φθιώτιδας ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 13χρονης Ρομά

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρόνος κρεοπώλης από την Άμφισσα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά.

Οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης από τους Ρομά στην ‘Αμφισσα, προτίμησαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της ΑΔ Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Πέτρος Μαντούβαλος, που προηγουμένως είχε σχετικές συζητήσεις, για να πείσει, όπως είπε, τον δράστη.

Ο δικηγόρος τον έπεισε να παραδοθεί

Όπως δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος χθες το απόγευμα είχε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί και καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Ο συνήγορος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Άγνωστο εάν γίνει μεταγωγή

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην ‘Αμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ή αν τελικά θα ταξιδέψει μέχρι το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής ‘Αμφισσας ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί να ζητήσει προθεσμία.

 

Loading