Ν. Μητρετώδης: «Τα δύο παιδιά επέδειξαν ήθος, αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνιμα»

Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» ο Νίκος Μητρετώδης, πατέρας του Άγγελου, για την επιστροφή τόσο του γιου του, όσο και του Δήμητρη Κούκλατζη στην Ελλάδα.

«Νιώθω ανακούφιση, συγκίνηση, χαρά» δήλωσε ο κ. Μητρετώδης, ευχαριστώντας τον κόσμο, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την εκκλησία και τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον τους, αλλά και τις ΗΠΑ για τη συμβολή τους στο αίσιο τέλος της περιπέτειας.

Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού υπογράμμισε ότι όλο αυτό το διάστημα τα δύο παιδιά επέδειξαν ήθος, αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνιμα.

Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα, εξήγησε ο Νικόλαος Μητρετώδης, δεδομένου ότι βρισκόμασταν σε αβεβαιότητα και στο σκοτάδι για κάθε ενέργεια… Αυτές οι στιγμές (της απελευθέρωσης) ήταν στιγμές συγκίνησης και χαράς.

«Δεν περίμενα απελευθέρωση, αλλά είχα κρυφή ελπίδα ότι η Παναγία η Ελευθερώτρια θα κάνει το θαύμα της. Πήγαμε στην Παναγία τη Σουμελά και ζητήσαμε να κάνει το θαύμα της και αυτό έγινε» είπε.

Από πλευρά του, ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη Χρήστος, δήλωσε υπερήφανος για την εικόνα που έδειξαν τα δύο παιδιά. «Είχα προσμονή λόγω και της εορτής της Παναγίας παρακαλούσαμε την Παναγία να επέμβει… Γνωρίζαμε ότι πάρα πολύς κόσμος προσευχόταν γι’ αυτό το θέμα» σημείωσε ο Χρήστος Κούκλατζης.

Loading