«Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει ντρίμπλα στο θάνατο», δηλώνει η κόρη του

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε η κόρη του, Μαργαρίτα. «Νομίζω κάνει ντρίμπλα στο θάνατο κάθε φορά», είπε χαρακτηριστικά και… αφοπλιστικά, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

«Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να πεθάνει. Πλέον δεν νιώθει δυνατός. Είναι πολύ άρρωστος, με πολλά προβλήματα υγείας. Και είναι φοβερό πώς έχει καταφέρει και έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Νομίζω κάνει ντρίμπλα στο θάνατο κάθε φορά», δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, αποκαλύπτοντας ότι, πλέον, ο Μίκης Θεοδωράκης φοβάται. «Δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι. Φοβάται πλέον. Εκείνος που δεν φοβήθηκε ποτέ», ανέφερε η κόρη του.

«Η οικογένεια νοσταλγεί το Βραχάτι»

Ανατρέχοντας σε παλιότερες στιγμές με τον πατέρα της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δήλωσε: «Είναι χιλιάδες οι στιγμές που θυμάμαι από την κοινή πορεία μας. Έχω μοναδικές εικόνες από παιδί και από έφηβη. Ακόμα και σήμερα πηγαινοέρχομαι στο σπίτι των γονιών μου. Βλέπεις, εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μένει μόνιμα στην Αθήνα, και μάλιστα μένει στο σπίτι του ακινητοποιημένος. Όμως όλη η οικογένεια νοσταλγεί τις στιγμές από το Βραχάτι. Εκεί ζήσαμε όλοι μας ονειρεμένες μέρες».

Loading