Γ. Καμίνης: Επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα

Από την προσεχή Κυριακή 29 Ιουλίου θα επαναλειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Πρέπει να δώσουμε χώρο στη ζωή. Πρέπει να μεταφέρουμε στην περιοχή ένα αίσθημα αισιοδοξίας, πρέπει να τους πούμε ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί» δήλωσε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον «Αθήνα 9.84».

Μάλιστα ο δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι από την Κυριακή θα μπορούν να πάνε στις κατασκηνώσεις όχι μόνο τα παιδιά που έχουν εγγραφεί στην 3η κατασκηνωτική περίοδο, αλλά «και τα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της ευρύτερης περιοχής, η οικογένειά των οποίων έχει μείνει χωρίς στέγη, ώστε για να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά και με ασφάλεια, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση και διέξοδο στους γονείς τους».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων έχουν προχωρήσει στην αντικατάσταση των πυροσβεστικών μονάδων και του φθαρμένου εξοπλισμού και στον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, ενώ έλαβαν και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, για να μπορέσουν οι κατασκηνώσεις να υποδεχτούν και πάλι τα παιδιά.

Loading