Αντιπολίτευση για Μπουτάρη: Εμείς αντιδράμε κι ο Δήμαρχος… μπερδεύεται!

Την ενόχληση της μειοψηφίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη πως όταν στο δημοτικό συμβούλιο έθεσε θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ Μακεδονία «ήταν όλοι οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης μπροστά και δεν αντέδρασαν».

Η Δημοτική Παράταξη «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η σπουδή του Δημάρχου να καλέσει, λάχα-λάχα, τους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αποδεικνύει πως το επικοινωνιακό του επιτελείο είχε κοιμηθεί νωρίς χθες και ξύπνησε αργά, καθυστερώντας να αντιδράσει. Όλη η Θεσσαλονίκη τον άκουσε να λέει ότι… “χάσαμε” – την ώρα που στην πόλη κανείς δεν τα ΄χει χαμένα. Όλη η Θεσσαλονίκη είδε τις αντιδράσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο – την ώρα που ο Δήμαρχος… μπερδευόταν. Όλη η Θεσσαλονίκη διάβασε την ανακοίνωση του επικεφαλής μας, που ζητάει την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου, την ώρα που εκείνος… μόλις είχε ξυπνήσει. Όλη η Θεσσαλονίκη αντιλήφθηκε πως το μόνο που έκανε ήταν να επιβεβαιώνει συνεχώς ότι δίκαια αναρωτιόμαστε ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί με την προθυμία του. Εμείς αντιδράμε κι ο δήμαρχος… μπερδεύεται! Ας προσφέρει, επιτέλους, μία υπηρεσία στην πόλη μας: Ας παραιτηθεί»!

Loading