Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων

Με αντιπροσωπεία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) συναντήθηκε σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Από την πλευρά του ΚΚΕ συμμετείχε επίσης ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Εκ μέρους της ΕΑΑΔΗΣΥ συμμετείχαν ο πρόεδρός της Γεώργιος Καταπόδης, ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Τράντας και ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης, μέλος του ΔΣ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η αντιπροσωπία της ΕΑΑΔΗΣΥ παρουσίασε τα προβλήματα που δυσκολεύουν την άσκηση των καθηκόντων της, τις προτάσεις της για την αναβάθμιση του έργου της και ενημέρωσε για το διεθνές επιστημονικό συνέδριο που θα διοργανώσει.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ «εξετάζει την ανάθεση και τον έλεγχο των Δημόσιων Συμβάσεων με γνώμονα τη συνδυασμένη ικανοποίηση του συνόλου των κοινωνικών αναγκών. Αναφέρθηκε στην αρνητική πείρα που υπάρχει σ’ αυτό το ζήτημα και την αξιοποίηση των ανεξάρτητων αρχών ως άλλοθι για τη συγκάλυψη του προσανατολισμού της κρατικής λειτουργίας προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου».

Τέλος, ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα μελετήσει τις προτάσεις της ΕΑΑΔΗΣΥ για την αναβάθμιση της λειτουργίας της.

©Πηγή: amna.gr

Loading