Η πανδημία Covid-19 στην πρεμιέρα του Μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος στο Ερρίκος Ντυνάν

Οι τελευταίες εξελίξεις που καταγράφονται διεθνώς και στη χώρα μας σχετικά με την πανδημία της νόσου Covid-19, θα εξεταστούν αύριο (Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 13.30′ – 15.30′) στην πρεμιέρα του μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος που έχει καταρτίσει και φέτος -με δωρεάν εγγραφή και παρακολούθηση- η Επιστημονική Επιτροπή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Ο νέος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ακαδημαϊκή περίοδο 2020- 21 θα ανοίξει με παρέμβαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ κεντρικοί εισηγητές θα είναι η πνευμονολόγος – εντατικολόγος, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναστασία Κοτανίδου, και ο καθηγητής της Πολιτικής Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος.

Παρέμβαση για τις προοπτικές της πανδημίας θα κάνει και ο διακεκριμένος ερευνητής στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα για το νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 23 Ιουνίου . Καλύπτει 34 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ) συνολικά με 68 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits). Σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME – UEMS, και την αντίστοιχη έγκριση του Π.Ι.Σ., δίδονται σε κάθε συμμετέχοντα δύο (2) μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης για την παρακολούθηση καθενός από τα 34 σεμινάρια. Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση τη συμπλήρωση -ηλεκτρονικά- της φόρμας εγγραφής στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του 2020-2021 θα μεταδίδεται livestreaming, με τη δυνατότητα ερωτήσεων σε chat, καθώς και τη δυνατότητα για επικοινωνία και αξιολόγηση του προγράμματος ηλεκτρονικά. Έτσι είναι δυνατή η παρακολούθηση -και η μοριοδότηση- χωρίς να είναι προαπαιτούμενη η φυσική παρουσία στο νοσηλευτικό κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα μέσω του link: https://www.dunant.gr/el/news/ekpaideusi/iatriki-ekpaideusi/programma-synexizomenis-iatrikis-ekpaidefsis/

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων σε απευθείας μετάδοση γίνεται μέσω του link: https://www.livemedia.gr/hdwebinars20_21

©Πηγή: amna.gr

Loading