Αναστασία Τζαμπαζλή: Η ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ

Της Αναστασίας Τζαμπαζλή*

Η νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές είναι ξεκάθαρη! Για δύο σημαντικούς λόγους. Ο ένας είναι το ξεκάθαρο και ελπιδοφόρο πρόγραμμα του κόμματος και η στρατηγική του προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε από την πρώτη στιγμή τα πράγματα στη σωστή βάση, μακριά από λαϊκισμούς και φρούδες ελπίδες. Λέγοντας μόνο αλήθειες στο λαό. Ο κ. Μητσοτάκης δεν δίχασε και δεν θα διχάσει, δεν θα πει ψέματα για να γίνει αρεστός, θα εργαστεί με σχέδιο για όλους τους Έλληνες. Τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να χτυπήσουν την αλήθεια και το πρόγραμμα που έχει θέσει για να βγει πραγματικά η χώρα από τα μνημόνια.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τους λίγους, ενώ τα ψέματα και ο διχασμός έφεραν τις θύελλες που έσπειρε. Επιπλέον, ο κόσμος δεν μπορεί και δεν θέλει να βιώνει μια πολιτική επιδομάτων. Η κοινωνική πολιτική είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν μπορεί όμως να είναι η μοναδική πολιτική μιας χώρας που θέλει να ξαναγίνει περήφανη κι επιτέλους να αποκτήσει κράτος!

«Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να βάλουμε την πατρίδα σε μια νέα πιο αισιόδοξη εποχή». Αυτά τα λόγια του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετά τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, σηματοδοτούν την αλλαγή που άρχισε και θα συνεχιστεί στις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιουνίου.

Οι Έλληνες είπαν ένα μεγάλο «όχι» στο λαϊκισμό και στο χάος. Οι Έλληνες θέλουμε αξιοκρατία, ισονομία και ευημερία. Και για αυτά θα δουλέψουμε μαζί με τη ΝΔ και με τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη και θα τα πετύχουμε!

*Η Αναστασία Τζαμπαζλή είναι μέλος του Μητρώου της ΝΔ και μέλος του ΔΣ του ΕΕΘ

Loading