Ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη στη νοτιοανατολική Τουρκία

Το αεροσκάφος μετέφερε οχταμελές πλήρωμα 

Πυροσβεστικό αεροσκάφος, που είχε ενοικιαστεί από τη Ρωσία και μετέφερε 8μελές πλήρωμα, συνετρίβη στη νοτιοανατολική Τουρκία, έγινε σήμερα γνωστό από τη γενική διεύθυνση Δασών της χώρας.

«Την ώρα που επιχειρούσε στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς κοντά στην πόλη Καχραμανμάρας, ένα Be-200, που είχε ενοικιαστεί από τη Ρωσία, συνετρίβη. Ομάδες διάσωσης έχουν σταλεί στο σημείο της συντριβής. Τα πλήρωμα αποτελείτο από 8 ανθρώπους, έξι από τη ρωσική ομάδα και δύο από τη γενική διεύθυνση Δασών (της Τουρκίας)», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η γενική διεύθυνση Δασών της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolou υπάρχει μεγάλος αριθμός διασωστών στο συγκεκριμένο σημείο, έτσι ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειάζονται. 

Όπως φαίνεται από τις εικόνες τις οποίες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, σε μια ορεινή περιοχή υπάρχει καπνός. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανέφερε πως οι οχτώ άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροσκάφος αποτελούνται από πέντε Ρώσους και τρεις Τούρκους. 

Η τοποθεσία στην οποία συνετρίβη το αεροσκάφος είναι κοντά στα Άδανα. 

Δείτε επίσης: Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραφαέλ Βαράν

 

Dokimastiko


This will close in 5 seconds