Της έκαναν παρατήρηση για το κινητό και τους έδειξε τα οπίσθιά της! (vd)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μία νεαρή κοπέλα να δέχεται παρατήρηση πριν την απογείωση του αεροπλάνου και εκείνη να απαντά δείχνοντας τα οπίσθιά της!

Η μεθυσμένη κοπέλα και επιβάτης της Spirit Airlines όχι μόνο έστησε ολόκληρο σαματά μέσα στο αεροπλάνο μετά την «παρατήρηση» της αεροσυνοδού αλλά αποφάσισε να… επιδείξει και τα κάλλη της σε όλους τους επιβάτες προτού την αναγκάσουν να κατέβει τελικά από το αεροσκάφος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, συνέβη σε μια πτήση από το Ορλάντο στο Νιούαρκ στις 27 Μαρτίου. Όλα ξεκίνησαν όταν η αεροσυνοδός πλησίασε τη γυναίκα και της ζήτησε να κλείσει το κινητό της, ή να το βάλει σε λειτουργία πτήσης, όπως ορίζει ο κανονισμός.

«Βασιλικό» Twerk

Εκείνη φάνηκε να εκνευρίζεται. Αφού σηκώθηκε όρθια άρχισε να βρίζει την αεροσυνοδό αλλά και άλλους επιβάτες που την επέπληξαν για τη συμπεριφορά της. Στη συνέχεια πρόσεξε ότι κάποιοι τραβούσαν με τα κινητά τους τη σκηνή κι έτσι αποφάσισε να κάνει twerking, θέλοντας να τους προσφέρει ένα πιο συναρπαστικό θέαμα, κάτι που όπως φαίνεται τα κατάφερε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=yB9svlWKe34

Loading