Νεαρό αγόρι από την Ινδία ανάβει λάμπες.. αγγίζοντάς τες (vd)

Νεαρό αγόρι από την Ινδία ανάβει λάμπες.. αγγίζοντάς τες (vd)Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο το οποίο απαθανατίζει ένα μικρό αγόρι ονόματι Abu Thahir από την Ινδία, να ανάβει λάμπες μοναχά αγγίζοντάς τες. Η συγκλονιστική αυτή ιδιότητα του νεαρού αγοριού έχει εντυπωσιάσει μέχρι και τους επιστήμονες.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, το συγκεκριμένο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει γίνει ανάρπαστο. Όπως φαίνεται, ο μικρός έχει την ιδιότητα να διαπερνά ρεύμα προς την λάμπα, κάνοντάς την να ανάβει με ένα του μόνο άγγισμα. Μάλιστα το περίεργο είναι ότι μπορεί και το κάνει με οποιοδήποτε σημείο του σώματός του και όχι απλώς με τα δάχτυλα.

Ο πατέρας του νεαρού αγοριού, δήλωσε σχετικά με το πώς ανακάλυψαν την πρώτη φορά την μοναδική ιδιότητα του γιού του: «Είχαμε αγοράσει μία λάμπα και όπως την έβγαλε από το κουτί ο Abu, την άγγιξε με το χέρι του και εκείνη αμέσως άναψε».

Τι δηλώνουν οι επιστήμονες

Από την πλευρά τους, οι επιστήμονες οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα είχαν μια πιθανή εξήγηση. Ένας ειδικός δήλωσε σχετικά με το θέμα πως «Αν οι ποσότητες αλατιού στο δέρμα είναι πολύ υψηλές, το σώμα μπορεί θεωρητικά να παράξει ηλεκτρισμό».

Δείτε το βίντεο:

Loading