Νέα Υόρκη: Έτσι ανταπεξέρχονται στο κόστος του ενοικίου τα ακριβά καφέ

Στη Νέα Υόρκη είναι γνωστό ότι τα ενοίκια τόσο των σπιτιών όσο και των καταστημάτων είναι απλησίαστα καθώς είναι απίστευτα υψηλά.

Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο το κόστος τους που εστιατόρια και καφέ που προσφέρουν εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας, παρά τα ακριβά μενού μετά βίας αντέχουν το κόστος.

Πρόβλημα αποτελεί επίσης για εκείνους, το ωράριο καθώς όταν ένα καλό εστιατόριο αρχίζει να υποδέχεται κόσμο μετά τις 17.00, η μισή μέρα έχει χαθεί σε κοστοβόρες προετοιμασίες που δύσκολα κάποιος θα αποσβέσει μέσα σε μία εργάσιμη εβδομάδα.

Η εναλλακτική για τα ακριβά εστιατόρια και καφέ

Προκειμένου να ανταπεξέλθουν, οι επιχειρήσεις αυτές κατέληξαν σε μία απόφαση ώστε  να μένουν ανοιχτές και άρα να έχουν κέρδος όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αποφάσισαν λοιπόν να απευθύνουν κάλεσμα στους free lancers, δηλαδή τους ανθρώπους που δουλεύουν εκτός γραφείου και μέσα στην ημέρα τους χρειάζονται ένα σταθερό σημείο για να εργαστούν ανενόχλητοι.

Ξεκίνησαν να διαθέτουν το χώρο τους από το πρωί στους εργαζόμενους ώστε  να δουλεύουν εκεί ανενόχλητοι, με καλό καφέ και συνοδευτικά, πρόσβαση σε γρήγορο internet και δυνατότητα για συναντήσεις εντός του καταστήματος.

 

Loading