Ετοιμοπαράδοτο φαγητό στην πόρτα σας με… drone

Ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τον τρόπο παράδοσης του φαγητού προς τους πελάτες στο Ντουμπάι, σκοπεύει να προχωρήσει η εταιρία υπηρεσιών Exponent Technology Services, παραδίδοντας το φαγητό με drone.

Στην πόλη του Ντουμπάι είναι γεγονός πως πολλές φορές, λόγω των ακραίων ιδιαιτέρως θερμών ορισμένες φορές θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη, η εξασφάλιση του φαγητού είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Η εταιρία μάλιστα πραγματοποίησε δοκιμές μεταφέροντας συνολικά 900 μπιφτέκια σε μία μόνο ημέρα! Μάλιστα η Exponent Technology Services σκοπεύει όπως δηλώνει να ενσωματώσει τα drones και τις καινοτόμες μεθόδους παράδοσης τροφίμων στην καθημερινότητα των Αράβων.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η γενική διευθύντρια του τμήματος Deliveroo στη Μέση Ανατολή Ανίς Χαρμπ δήλωσε πως «Σχετικά με την παράδοση τροφίμων,το Ντουμπάι βρίσκεται πολύ μπροστά.Η παράδοση τροφίμων είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής ενώ στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές είναι πολυτέλεια».

«Η ζήτηση είναι τεράστια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Deliveroo μάλιστα, έχει θεσπίσει ένα νέο μοντέλο κατά το οποίο η εταιρία μέσω συνεργασιών που έχει συνάψει με εστιατόρια αναλαμβάνει την διανομή των φαγητών για λογαριασμό τους.

Loading