Γυναίκα σεξολόγος εξηγεί την απιστία αφού πρώτα την έκανε…επιστήμη! (vd)

Γυναίκα σεξολόγος εξηγεί την απιστία αφού πρώτα την έκανε...επιστήμη!

Χήρα μεγαλογιατρού και προσφάτως σεξολόγος, η μητέρα δύο παιδιών Louise Van Der Velde αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της μετά τον θάνατο του άντρα της, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τον κόσμο τον Μάρτιο του 2004. Έτσι ζει την κάθε μέρα της σα να είναι η τελευταία και αυτό φυσικά ισχύει και για τη σεξουαλική ζωή της καθώς δεν έχει αφήσει παντρεμένο για παντρεμένο!

Η ίδια έχει δηλώσει πως είχε σχέσεις με 80 παντρεμένους άντρες τους οποίους γνωρίζει σε μια «ύποπτη» εφαρμογή ραντεβού αποκλειστικά για παντρεμένους – συγκεκριμένα την Illicit Encounters, απλά ενημερωτικά! Παρόλ΄ αυτά επειδή είναι ταυτόχρονα και μητέρα, φροντίζει να προστατεύει τα δύο της παιδιά από τους πολλαπλούς παρτενέρ της.

Η 43χρονη βγάζει πλέον τα προς το ζην ως θεραπεύτρια του σεξ και μας ενημερώνει πως οι περισσότερες σύζυγοι των συντρόφων της γνωρίζουν τις απιστίες τους, κάνουν όμως τα στραβά μάτια για να μη χαλάσουν τους γάμους τους. Αυτό περί μονογαμίας δε δουλεύει για όλους καθώς ούτε ρεαλιστικό είναι αυτό ούτε ευθυγραμμίζεται με την ανθρώπινη φύση, όπως δήλωσε.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ζει τη σεξουαλική της ζωή στο μέγιστο και εκπαιδεύει τους ανθρώπους για το μέλλον του έρωτα καθώς αυτό θεωρεί πως είναι το έργο της ζωής της έχοντας ως μότο «να κρίνουμε λιγότερο και να κάνουμε απλώς περισσότερο και καλύτερο σεξ».

Πότε ξεκίνησε η… δράση της

Η Βρετανή σεξολόγος αποκαλύπτει μάλιστα πως ξεκίνησε το χόμπι της στα τελευταία χρόνια του γάμου της με τον εκλιπόντα πια σύζυγό της ενώ ο θάνατός του την έκανε να καταλάβει ότι πρέπει να αρπάζεις τη μέρα από τα μαλλιά και να τη ζεις όσο καλύτερα μπορείς!

Κλείνοντας, η ίδια αναρωτιέται γιατί «να κάνεις συμβατικό σεξ με τον ίδιο βαρετό παρτενέρ για τα επόμενα 50 χρόνια;» δείχνοντας όπως λέει, το δρόμο για την πραγματική γυναικεία χειραφέτηση…

Loading