Γαλλία: «Σφαγή» σε σούπερ – μάρκετ για μια…Nutella (vd)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ημέρες Black Friday έζησε σήμερα η Γαλλία και η αλυσίδα των σούπερ – μάρκετ Intermache, η οποία ανακοίνωσε έκπτωση στην αγορά της Nutella που έφτασε ακόμη και το 70%. Τούτο είχε ως συνέπεια να επικρατήσει πανικός στα καταστήματα.

«Ο κόσμος όρμησε μέσα, αναποδογύριζαν πράγματα, τα έσπαγαν. Επικράτησε χάος» τόνισε μια υπάλληλος που ρωτήθηκε για το σημερινό γεγονός σε σούπερ – μάρκετ στην περιοχή του Φόρμπαχ στο διαμέρισμα Μόζελ. «Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία» τόνισε μετά το κλείσιμο του καταστήματος.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσφορά θα διατηρηθεί μέχρι το Σάββατο, με τη μεγάλη συσκευασία του προϊόντος να πωλείται αντί για 4,50 ευρώ, 1,41!

Αρνητική η κατασκευάστρια εταιρία

Και μπορεί η διεύθυνση των σούπερ – μάρκετ να μην έχει κάνει κανένα σχόλιο για το πανδαιμόνιο που επικράτησε, αλλά και για το ποδοπάτημα μεταξύ των πελατών, ωστόσο η παρασκευάστρια εταιρία (Ferrero) πήρε αποστάσεις τονίζοντας ότι αυτή η προωθητική ενέργεια αποφασίστηκε μονομερώς από τη γαλλική εταιρία εκφράζοντας τη λύπη της για τις συνέπειες και τη σύγχυση στους καταναλωτές.

Loading