Αυστραλία: Η μάνα της σχεδίασε τον βιασμό της!

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η κοινή γνώμη της Αυστραλίας, έπειτα από μια σκοτεινή υπόθεση βιασμού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το θύμα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η άτυχη γυναίκα, η μάνα της είχε σχεδιάσει τον βιασμό της!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, που η Πέτα Μπάτλερ βίωσε την απόλυτη φρίκη την οποία μάλιστα της προκάλεσε η μητέρα της. Η πρώτη φορά που βρήκε επιτέλους το κουράγιο να ορθώσει το ανάστημά της και να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε, ήταν το 2006.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε στις αρχές, σε ηλικία μόλις 16 ετών, η μητέρα της την είχε πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Toowoomba, όπου και την βίασε 3 φορές ένας «χοντρός φαλακρός» την ώρα μάλιστα που η μάνα της έξω κάπνιζε τσιγάρα.

Σήμερα, η ίδια είναι μητέρα και βρίσκει όπως δηλώνει το κουράγιο να μιλήσει δημόσια για αυτό που της συνέβη.

Τι δήλωσε στον Τύπο

Η Πέτα όπως δήλωσε δεν έβρισκε τότε το κουράγιο να καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη την πιθανότητα του να μην την πιστέψουν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε για το περιστατικό πως όταν την πήγε η μάνα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου «λίγο αργότερα μπήκε εκείνος στο δωμάτιο. Δεν είπε τίποτα. Απλά έβγαλε τα ρούχα του και μου έβγαλε τα εσώρουχα. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ».

«Σκέφτομαι πώς μπόρεσε να κάνει μια μητέρα κάτι τέτοιο. Πώς θα μπορούσε μια μητέρα να κάθεται έξω γνωρίζοντας ότι τη βιάζει ο πιθανός φίλος της. Ήλπιζα να μπει μέσα και να τον σταματήσει. Ήξερε τι γινόταν. Δεν ήμουν αρκετά δυνατή τότε για να το καταγγείλω. Δεν πίστευα ότι θα με πίστευαν».

Σήμερα η μάνα της, Τερέσα Μπάτλερ, βρίσκεται στην φυλακή εκτίοντας την ποινή των 4 χρόνων που της επιβλήθηκαν από το δικαστήριο.

Loading