Αγνοείται πασίγνωστος μεγαλοεπιχειρηματίας αθλητικών ειδών

Αγνοείται ο πρόεδρος της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Quicksilver, Πιερ Ανιές, ενώ το σκάφος του βρέθηκε άδειο σε μία παραλία στο Οσεγκόρ στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Συγκεκριμένα, το σκάφος του 54χρονου προέδρου του ομίλου Boardriders Inc, στον οποίο ανήκουν οι μάρκες Quicksilver, Roxy και DC Shoes, βρέθηκε άδειο στην παραλία Μπουατέ, στο Σοόρ-Οσεγκόρ με τις τοπικές αρχές και τους διασώστες να διευκρινίζουν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν βρισκόταν μόνος στο σκάφος που απέπλευσε στις 7.30 το πρωί.

Αγνοείται μεγαλοεπιχειρηματίας αθλητικών ειδών

Η επαγγελματική πορεία του επιχειρηματία

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε την καριέρα του πριν από περίπου 30 χρόνια σε μία εταιρεία παραγωγής αθλητικών ενδυμάτων κυρίως για σερφ και snowboard, την Quicksilver.

Στις αρχές του έτους η αμερικανική μητρική εταιρεία Boardriders ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει την αυστραλιανή Billabong, συγχωνεύοντας με αυτό τον τρόπο δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των αθλητικών ειδών.

Να σημειωθεί ότι οι δύο εταιρείες από κοινού διαθέτουν 630 καταστήματα σε 28 χώρες, 7.000 συνεργαζόμενους πελάτες σε 110 χώρες και ιστότοπους διαδικτυακής πώλησης των δικών τους προϊόντων σε 35 χώρες.

Loading