Έχουν ως κατοικίδιο μια πολική αρκούδα! (vd)

Έχουν ως κατοικίδιο μια πολική αρκούδα!

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε μια πολική αρκούδα ως κατοικίδιο; Και μάλιστα αυτή να είναι ιδιαίτερα κοινωνική και φιλική; Κι όμως συμβαίνει στην περίπτωση του Καναδού Mark Dumas και της συζύγου του Dawn, οι οποίοι είναι κάτι ατρόμητοι θηριοδαμαστές που έχουν κατοικίδιο μια πολική αρκούδα, την Agee.

Το πελώριο ζώο είναι μάλιστα τόσο εκπαιδευμένο που έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, αν και το στοιχείο του είναι να παίζει με τον Mark, κάτι που θέλει να κάνει όλη την ώρα.

Πως έφτασε σε αυτό το “επίπεδο” η Agee

Ο ίδιος λέει πως χρειάστηκαν πολλά χρόνια εκπαίδευσης για να φτάσει η σχέση τους σε τέτοια επίπεδα. Δηλώνει, επίσης, ότι η Agee ζει μαζί τους όλη της τη ζωή και θα ήθελε να είναι κοντά τους μέχρι να πεθάνει ή αυτός ή αυτή!

Η αρκούδα τα έχει βέβαια όλα έτοιμα και είναι κοινωνικότατη, θέλοντας συνεχώς βόλτες και παιχνίδια. Πώς είναι όμως να είσαι φίλος με ένα τόσο μεγάλο ζώο; Ο Καναδός ανέφερε πως όταν ήταν μικρή τον δάγκωνε αλλά αυτό ήταν κάτι που το περιμένεις. Δεν μπορείς να τους διδάξεις να μην κάνουν κάτι, εκτός κι αν το κάνουν. Έτσι είναι οι μικρές αρκούδες και έτσι τις εκπαιδεύεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως o Mark αναφέρθηκε στην εκπαίδευση της Agee δεν ήταν κάτι απλό καθώς περιελάμβανε πάντα και τον ίδιο εφόσον έπρεπε κι αυτός να μάθει να μιλά τη γλώσσα της. Αυτό βέβαια δεν ήταν κάτι που τον κούρασε, εξάλλου έχει και άλλη μια αρκούδα, έναν λύκο, ένα ελάφι και έναν τάρανδο, ενώ παλιότερα ήταν ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός λιονταριού!

 

Loading