Προσπάθεια νομικών να… σώσουν τον Κέβιν Σπέισι

Οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι προσπάθησαν να ανατρέψουν τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός επιχειρώντας να πείσουν τους δικαστές ότι ένα θύμα σεξουαλικής επίθεσης δεν μπορεί να δέχεται να το αγγίζουν για 3 λεπτά.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού την περασμένη εβδομάδα προσήλθαν στο δικαστήριο επιδιώκοντας να ληφθεί μία απόφαση που θα εμποδίζει τους εισαγγελείς να υποβάλλουν κατηγορίες λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Σύμφωνα με το αντίγραφο – που ελήφθη από τους δικηγόρους της εφημερίδας Boston Globe – οι δικηγόροι του Σπέισι υποστήριξαν ότι ο άνδρας που κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση -ο οποίος ήταν 18 χρόνων εκείνη την εποχή- δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρχές τη νύχτα που συνέβη ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Οι δικηγόροι λένε ότι δεν έγινε καταγγελία για περισσότερο από έναν χρόνο.

Το φερόμενο ως θύμα είναι ο γιος του πρώην παρουσιαστή ειδήσεων Χίθερ Ούνρου, ο οποίος κατηγόρησε πέρσι δημοσίως τον Σπέισι ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στο γιο του σε μπαρ του Club Car στο Ναντάκετ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Loading