Ο Κέισι Άφλεκ υπέρ του κινήματος #MeToo

Τεράστιος υποστηρικτής του κινήματος #MeToo λέει ότι είναι ο ηθοποιός Κέισι Άφλεκ, αλλά δεν μιλούσε τόσο καιρό ανοιχτά γι’ αυτό λόγω των καταγγελιών που υπάρχουν εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

«Ποιος δεν θα υποστήριζε το κίνημα #MeToo;» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός. «Το να υπάρχουν άνθρωποι που λένε: “Δεν πιστεύουμε στην ισότητα. Πιστεύουμε ότι ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι επικίνδυνος για ορισμένους ανθρώπους και όχι για άλλους”. Αυτό είναι παράλογο».

«Αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, με τρομάζει», συνέχισε ο 43χρονος ηθοποιός. «Κυρίως γιατί οι αξίες του κινήματος #MeToo είναι αξίες που βρίσκονται στο επίκεντρο της ύπαρξής μου. Είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα και γαλουχήθηκε το δικό μου σύστημα αξιών…».

Ο Κέισι είπε ακόμα ότι η σιωπηλή στάση που τήρησε είναι «αντίθετη» με το ποιος είναι ως άτομο, δεδομένης της σημασίας που δίνει η μητέρα του στην ισότητα των φύλων και τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε αυτόν και τον αδελφό του, Μπεν Άφλεκ.

«Όταν σκέφτομαι, μερικές φορές, ότι ορισμένοι άνθρωποι, πρόσφατα, ήταν τόσο αντίθετοι με το ποιος πραγματικά είμαι, απογοητεύομαι. Και δεν μπόρεσα να μιλήσω γι’ αυτό, ήταν δύσκολο γιατί ήθελα πραγματικά να μιλήσω για όλα αυτά, αλλά αισθάνθηκα ότι το καλύτερο που έπρεπε να κάνω ήταν να μείνω ήσυχος, έτσι ώστε να μην φαίνεται πως είμαι αντίθετος με κάτι στο οποίο πρωταγωνιστούσα».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading