Λευκή γραμμή 21.000 χιλιομέτρων κόβει την υδρόγειο στα δυο (vd)

 

Λευκή γραμμή 21.000 χιλιομέτρων κόβει την υδρόγειο στα δυοΘεωρίες «συνωμοσίας» τις τελευταίες μέρες καθώς προμηνύουν ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί στη Γη. Και γιατί αυτό; Σύμφωνα με κανάλι του YouTube, Secureteam10, και τον συνωμοσιολόγο Tyler Glockner που παρακολουθεί φανατικά το Google Earth ψάχνοντας για ανωμαλίες, μια λευκή γραμμή από την Ανταρκτική ως τον Βόρειο Πόλο εμφανίστηκε στην υδρόγειο, καλύπτοντας μια απόσταση 13.000 μιλίων (20.921 χιλιομέτρων).

Έτσι λοιπόν, οι συνωμοσιολόγοι μας μιλούν για τα γνωστά ίχνη του ψεκασμού, μόνο που τώρα ισχυρίζονται ότι δεν είναι ένα απλό αεροπλάνο αυτό που μας ψεκάζει, αλλά όπως λέει ο Glockner: «υπάρχουν προφανώς εκατοντάδες χιλιάδες ίχνη από αεροπλάνα που δεν μπορούμε να δούμε. Ό,τι έφτιαξε αυτόν τον σχηματισμό νεφών, αν είναι αυτό, τότε πρέπει να είναι τεράστιο».

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό

Με αυτόν τον τρόπο υποδεικνύει με νόημα ότι οτιδήποτε το έκανε, θα πρέπει να έχει την ικανότητα να πάει από την Ανταρκτική στον Βόρειο Πόλο χωρίς στάση και χωρίς αλλαγή της κατεύθυνσής του!

Η λύση από τους συνωμοσιολόγους βρέθηκε γρήγορα και δεν είναι άλλη από το «εξωγήινο σκάφος»! Άλλοι πάλι, σαφώς πιο ψύχραιμοι, υποδεικνύουν πως το Google Earth δεν τραβά φωτογραφίες ή βίντεο του πλανήτη μας σε ζωντανό χρόνο, αλλά οι εικόνες του προκύπτουν από υπολογιστή συνδυάζοντας τα δεδομένα που στέλνουν οι δορυφόροι της NASA…

Ποιος ξέρει άραγε τι μας περιμένει….

Loading