Κινέζος πλήρωσε 3 εκατ. γιατί πίστευε ότι θα κάνει σεξ με την Megan Fox

Εκατομμυριούχος έπεσε θύμα απάτης αφού πλήρωσε ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 3 ολόκληρα εκατομμύρια για να περάσει μία βραδιά πάθους με την ηθοποιό Megan Fox και το μοντέλο Yang Ying.

Βέβαια για να την πατήσεις έτσι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό γιατί ο Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αυστραλία, πίστεψε ότι υπήρχε ένα γραφείο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την Megan Fox, την Candice Swanepoel και την Yang Ying για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, καθώς έπρεπε να εξοφληθεί πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά και δεν εμφανίστηκε καμία.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία

Έτσι, τώρα, ο δικηγόρος του Γιου Ξου κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό. Είχε συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Ξου πλήρωνε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε ότι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν τις ερωτικές υπηρεσίες που ήθελε.

Προφανώς ο επιχειρηματίας θέλει να του επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη.

Loading