Κρήτη: Το ράλι Ακρόπολις στα Χανιά

Με συμμετοχή παλαιών ιστορικών κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών «πέφτει», την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, η σημαία για την εκκίνηση του ιστορικού ράλι Ακρόπολις που γίνεται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων για το ράλι Ακρόπολις που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου στη χώρα μας

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο δημαρχείο της πόλης, 31 παλιά ιστορικά αυτοκίνητα και 17 ιστορικές μοτοσικλέτες θα συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και στις 11 θα αναχωρήσουν με προορισμό περιοχές του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μηχαηλάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για την ασφαλή οδήγηση. «Στόχος είναι να περάσει, μέσω μιας μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης, το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τοπικών φορέων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών παλαιών αυτοκινήτων Κρήτης, Βαγγέλης Κακούρης, χαρακτήρισε τιμητική για τον σύλλογο τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η υποδιοικητής του τμήματος Τροχαίας Χανίων αστυνόμος Μάρθα Πίτσιου αναφέρθηκε στην αρωγή της υπηρεσίας της στη διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι «το ζήτημα της οδικής ασφάλειας αποτελεί μείζον θέμα σε όλη την χώρα». Παράλληλα, τόνισε την αξία του μηχανοκίνητου αθλητισμού επισημαίνοντας ότι στέλνει πολλαπλά μηνύματα για τον τρόπο που επιτυγχάνεται η ασφαλής οδήγηση.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης φίλων κλασικών μοτοσικλετών Χανίων, Ανδρέας Ξυνίδης, αφού χαρακτήρισε σημαντική την εκδήλωση, επεσήμανε ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί υπόθεση όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr